Vorige | Volgende

Zuiderzeelaan 85 WEESP

Vraagprijs € 145.000 k.k.

NIEUW IN DE VERKOOP!

Neem contact met ons op

0294-484441

info@kdg.nu

Omschrijving

Op bedrijventerrein "Noord" gelegen HOEKbedrijfsruimte van ca. 123 m², verdeeld over de begane grond en verdieping, voorzien van drie eigen parkeerplaatsen aan de voorzijde. Deze bedrijfsruimte, welke voorzien is van een overheaddeur, zal in de huidige staat worden opgeleverd. LIGGING: Deze bedrijfsruimte is gelegen aan de rand van het bedrijventerrein "Noord". Op dit bedrijventerrein, gesitueerd...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfshal
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp bedrijfshal
123 m²

Omschrijving

Op bedrijventerrein "Noord" gelegen HOEKbedrijfsruimte van ca. 123 m², verdeeld over de begane grond en verdieping, voorzien van drie eigen parkeerplaatsen aan de voorzijde. Deze bedrijfsruimte, welke voorzien is van een overheaddeur, zal in de huidige staat worden opgeleverd.

LIGGING:

Deze bedrijfsruimte is gelegen aan de rand van het bedrijventerrein "Noord". Op dit bedrijventerrein, gesitueerd langs het Amsterdam Rijnkanaal op 5 autominuten van Amsterdam Zuidoost, hebben zich gerenommeerde bedrijven als Denso, Audion Elektro, Sinner, Tramedico en Singels Stoffen gevestigd.

Weesp beschikt over een belangrijk NS-station vanwaar Amsterdam Centraal Station slechts 17 minuten reizen is en Schiphol slechts 22 minuten. Er rijden vier treinen per uur op Amsterdam Centraal Station, Amsterdam WTC/Schiphol, Almere en Amersfoort. Er is een goede busverbinding met het station.

De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend, er is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A1 en naar de provinciale weg N236 Amsterdam/Hilversum en de Gaasperdammerweg A9.

INDELING:

De begane grond is voorzien de meterkast en de verdieping is voorzien van een toilet en airconditioning.

OPPERVLAKTE:

Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 123 m² gelijk verdeeld over de begane grond en de verdieping.

AANVAARDING:

Deze bedrijfsruimte is per direct op te leveren.

PARKEREN:

Aan de voorzijde van de bedrijfsruimte bevinden zich drie parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens bevinden zich in de omgeving voldoende openbare parkeermogelijkheden.

KORTOM:

Uitstekende vestigingskans voor de (startende) ondernemer die functionele bedrijfsruimte zoekt op een goed bereikbaar bedrijventerrein!!!

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfshal
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
123 m²
In units vanaf
61 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Weesp
Sectie
C
Indexnummer
17
Perceel
1797
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Zuiderzeelaan 85 WEESP

naar Zuiderzeelaan 85 WEESP
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
  • vbo
  • funda
  • vastgoedcert
  • nrvt
  • nwwi
  • Pararius