Vorige | Volgende

Sportparklaan 305 * WEESP

Huurprijs € 1.250 per maand

NIEUW IN DE VERHUUR!

Neem contact met ons op

0294-484441

info@kdg.nu

Omschrijving

Op de EERSTE WOONLAAG gelegen ruim bemeten en UITSTEKEND VERZORGD driekamer (voorheen vierkamer) HOEK!-appartement van ca. 65 m² geheel voorzien van dubbele beglazing in kunststof kozijnen en voorzien van ZONNIG balkon welke is gesitueerd op het ZUIDWESTEN, berging in de onderbouw en centrale verwarming door middel van blokverwarming. Dit driekamer appartement bevindt zich in een goede staat van...

Kenmerken

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1960-1970
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Omschrijving

Op de EERSTE WOONLAAG gelegen ruim bemeten en UITSTEKEND VERZORGD driekamer (voorheen vierkamer) HOEK!-appartement van ca. 65 m² geheel voorzien van dubbele beglazing in kunststof kozijnen en voorzien van ZONNIG balkon welke is gesitueerd op het ZUIDWESTEN, berging in de onderbouw en centrale verwarming door middel van blokverwarming.
Dit driekamer appartement bevindt zich in een goede staat van onderhoud, is uitgevoerd in een lichte en frisse kleurstelling en is gelegen aan de rand van Weesp. Op loopafstand bevindt zich het gezellige en historische centrum met winkels en horecagelegenheden en het NS-station (vanwaar Amsterdam CS slechts 17 minuten reizen is en Schiphol slechts 22 minuten) en in de directe nabijheid bevinden zich sportaccommodaties, scholen en uitvalswegen richting onder andere Amsterdam, Schiphol, AMC, Utrecht en Hilversum.

INDELING:

Via de centrale toegang met de intercom, het trappenhuis, de bergingen en de brievenbussen bereikt men het appartement.

Entree, royale hal voorzien van houten vloer met de meterkast, spachtelputz wanden, verlaagd plafond met inbouwverlichting, vaste kast alwaar de watermeter, garderoberuimte, intercominstallatie, modern toilet en moderne badkamer voorzien van douche en vaste wastafel, royale eerste slaapkamer aan de achterzijde met aansluiting voor de wasmachine en droger, royale tweede slaapkamer aan de voorzijde voorzien van houten vloer met spachtelputz wanden en een royale living voorzien van houten vloer met extra zijraam en deur door de ligging op een hoek waardoor veel lichtinval, spachtelputz wanden, open keuken voorzien van plavuizen vloer met diverse apparatuur (vierpits gaskookplaat, hetelucht oven, afzuigkap, vaatwasser en koelkast met vriezer) en entree naar het zonnige balkon welke is gesitueerd op het zuidwesten en voorzien is van een houten vlonder.

De berging bevindt zich in de onderbouw.

LET OP! Het appartement wordt LEEG OPGELEVERD!

BUITENRUIMTE:

Het gerenoveerde, zonnige balkon welke is gesitueerd op het ZUIDWESTEN is bereikbaar vanuit de keuken en de woonkamer. Het balkon is voorzien van een nieuwe vloer en een (berg)kast.

AFWERKINGSNIVEAU EN INSTALLATIES:

Dit driekamer appartement bevindt zich in een uitstekende staat van onderhoud en is uitgevoerd in een lichte en frisse kleurstelling. Vloeren zijn grotendeels voorzien van hout en gedeeltelijk voorzien van plavuizen. Muren zijn grotendeels van spachtelputz. De meterkast is voorzien van voldoende groepen en tevens bevindt zich hier de gas- en elektriciteitsmeter. De watermeter bevindt zich in de vaste kast van de hal. Verder is dit appartement voorzien van blokverwarming.

GEBRUIKSOPPERVLAKTEN:

- Wonen: 65 m²;
- Overige inpandige ruimte: niet van toepassing;
- Gebouwgebonden buitenruimte: 5 m² (balkon);
- Externe bergruimte: 10 m².

Dit object is met de grootste zorgvuldigheid ingemeten volgens de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580). Alle verstrekte gegevens zijn met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

HUURCONDITIES:

Het appartement wordt LEEG opgeleverd! De huur is exclusief € 75,00 voorschot voor stookkosten en exclusief kookgas, elektra, water en gebruikerslasten. Huurperiode minimaal 1 jaar. Waarborgsom twee maandhuren. Gunning voorbehouden. Oplevering in overleg.

U dient als huurder de navolgende bescheiden aan te leveren:
- Kopie identiteitsbewijs;
- Drie recente salarisstroken;
- Recente ondertekende werkgeversverklaring;
- Bankafschriften met de bijschrijvingen van het salaris conform de aangeleverde salarisstroken;
- Recente ondertekende verhuurdersverklaring;
- Bankafschriften met de afschrijvingen van de laatste drie maandhuren.

De verhurend makelaar zal ook een creditcheck uitvoeren.

RENTAL CONDITIONS:

As a tenant you have no liabilities towards the rental agent.

The apartment will be delivered EMPTY! The rent is excluding an advance of € 75,00 for heating and water and excluding cooking gas, electricity and other user charges. Rental period is at least one year. Availability in consultation.

As a tenant, you must provide the following documents:
- Copy of identity card;
- Three recent payslips;
- Recent signed employer testiomonials;
- Bank statements showing the salary payments in accordance with the pay slips;
- Recent signed landlord declaration;
- Bank statements with the payments of the last three monthly rentals.

The rental agent will also perform a credit check.

KORTOM:

Wilt u ook wonen op een steenworp afstand van het NS-station, op loopafstand van het centrum en alle faciliteiten in de directe nabijheid dan is dit driekamer (voorheen vierkamer) HOEK!-appartement met ZONNIG balkon op het ZUIDWESTEN en berging in de onderbouw beslist iets voor u. Nieuwsgierig? Bel voor een bezichtiging en wij laten dit appartement graag aan u zien!!!

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Waarborgsom
€ 2500

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
65 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m²
Externe bergruimte
10 m²
Bruto inhoud
213 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel

Energie

Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel, blokverwarming
Warm water
geiser eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Weesp
Sectie
B
Indexnummer
6
Perceel
2573
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Foto's

Kaart Sportparklaan 305 * WEESP

naar Sportparklaan 305 * WEESP
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
  • vbo
  • funda
  • vastgoedcert
  • nrvt
  • nwwi
  • Pararius