Vorige | Volgende

Reeweg 12 - 8 1394JD NEDERHORST DEN BERG

Vraagprijs € 325.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Op kleinschalig bedrijventerrein aan de Reeweg in Nederhorst en Berg gelegen bedrijfshal. Aan de voorzijde van de bedrijfshal bevindt zich een afgesloten buitenterrein van ca. 300 m² en de bedrijfshal zelf is voorzien van ca. 200 m² bedrijfsruimte met op de verdieping ca. 100 m² kantoorruimte.

INDELING:

Begane grond: de begane grond is voorzien van een open ruimte van ca. 200 m² met onder andere een overheaddeur, kitchenette, ruimte voor de c.v. apparatuur, een heater, toilet en de meterkast.

Verdieping: de verdiepingsvloer van ca. 100 m² is onderverdeeld in twee ruime kantoorkamers maar kan eenvoudig worden aangepast in eventueel meerdere kantoorkamers.

Buitenterrein: het geheel bestrate buitenterrein van ca. 300 m² is volledig afgesloten door middel van een hekwerk rondom.

LIGGING:

Deze bedrijfsruimte is gelegen aan een doorgaande weg en maakt onderdeel uit van een kleinschalig bedrijventerrein van in totaal 14 units. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend, er is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A1 en naar de provinciale weg N236 Amsterdam/Hilversum en de Gaasperdammerweg A9. Het dichtstbijzijnde is NS-station is Weesp. Vanaf Weesp is Amsterdam Centraal Station slechts 12 minuten is en Schiphol slechts 22 minuten. Er rijden vier treinen per uur op Amsterdam Centraal Station, Amsterdam WTC/Schiphol, Almere en Amersfoort. Er is een goede busverbinding met het station.

OPPERVLAKTE:

Deze bedrijfsruimte op de begane grond heeft een oppervlakte van ca. 200 m² en op de verdieping bevindt zich een kantoorruimte van ca. 100 m². Aan de voorzijde van dit bedrijfsgebouw bevindt zich een geheel afgesloten buitenterrein van ca. 300 m².

OPLEVERINGSNIVEAU:

De bedrijfsruimte is verwarmd door middel van een heater, er is een rechtstreekse aansluiting op de nutsvoorzieningen, de meterkast is voorzien van een basis elektriciteitsinstallatie, de vloerbelasting bedraagt 2.000 kg/m² en behoudens de kantoorverdieping is de vrije hoogte ca. 6 meter. De kantoorruimte is onder andere voorzien van kabelgoten ten behoeve van bekabeling, een systeemplafond met verlichting en de wanden zijn voorzien van stucwerk en schilderwerk.

AANVAARDING:

Deze bedrijfsruimte kan per direct worden opgeleverd. Gunning is onder voorbehoud eigenaar.

PARKEREN:

Aan de voorzijde van de bedrijfsruimte bevindt zich een buitenterrein van ca. 300 m² wat voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein biedt.

KORTOM:

Uitstekende vestigingskans voor de (startende) ondernemer die functionele bedrijfsruimte zoekt op een goed bereikbaar bedrijventerrein!!!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfshal
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
200 m²
In units vanaf
200 m²
Perceel
500 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Nederhorst den Berg
Sectie
A
Perceel
2216
Oppervlakte
500 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Reeweg 12 - 8 1394JD NEDERHORST DEN BERG

naar Reeweg 12 - 8 1394JD NEDERHORST DEN BERG
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • vbo
  • funda
  • vastgoedcert
  • nrvt
  • nwwi
  • Pararius