Vorige | Volgende

Hogeweyselaan 223 WEESP

Vraagprijs € 1.250.000 k.k.

NIEUW IN DE VERKOOP!

Neem contact met ons op

0294-484441

info@kdg.nu

Omschrijving

Op goede zichtlocatie op industrieterrein Noord, nabij station en uitvalswegen en tegenover waterpartij, gelegen AAN DE BUITENZIJDE GERENOVEERDE bedrijfsruimte van ca. 815 m² b.v.o. op de begane grond, ca. 285 m² kantoorruimte/entresol op de verdieping en 6 zeer ruime parkeerplaatsen voorzien van parkeerbeugels op eigen terrein welke geheel nieuw bestraat is. GROOTSCHALIGE DETAILHANDEL IS...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfshal
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp bedrijfshal
815 m²

Omschrijving

Op goede zichtlocatie op industrieterrein Noord, nabij station en uitvalswegen en tegenover waterpartij, gelegen AAN DE BUITENZIJDE GERENOVEERDE bedrijfsruimte van ca. 815 m² b.v.o. op de begane grond, ca. 285 m² kantoorruimte/entresol op de verdieping en 6 zeer ruime parkeerplaatsen voorzien van parkeerbeugels op eigen terrein welke geheel nieuw bestraat is. GROOTSCHALIGE DETAILHANDEL IS TOEGESTAAN!

INDELING:

Begane grond: entree, showroom van ca. 145 m², toilet, kantoorkamer van ca. 20 m² en bedrijfshal van ca. 650 m², trap naar verdieping: 136 m² kantoorruimte, verdeeld over 4 ruimtes (7, 31, 33 en 65 m²), heren- en damestoilet en ca. 150 m² entresol.

VOORZIENINGEN:

kantoren:
- showroom is voorzien van plavuizen met vloerverwarming;
- systeemplafonds met inbouw-lichtarmaturen;
- kantine met keukenblok;
- dubbele toiletgroep op de verdieping;
- airconditioning.

bedrijfsruimte:
- verwarming d.m.v. indirect gestookte gasheaters;
- elektrisch bedienbare overheaddeur;
- lichtstraat;
- TL-lijnverlichting;
- twee toiletten aanwezig;
- vrije hoogte 5.5 meter.

AFWERKINGNIVEAU:

Het pand is onlangs voorzien van een nieuw dak, aluminium gevelbeplating en het gehele terrein rondom is opnieuw bestraat en voorzien van 6 zeer ruime parkeerplaatsen met parkeerbeugels. Buiten is het pand helemaal geschilderd en er is nieuwe centrale verwarming geïnstalleerd.

LIGGING:

Deze bedrijfsruimte is gelegen aan de rand van het bedrijventerrein "Noord". Op dit bedrijventerrein, gesitueerd langs het Amsterdam Rijnkanaal op 5 autominuten van Amsterdam Zuidoost, hebben zich gerenommeerde bedrijven als Denso, Solvay, L'Oreal, Gründfoss, Tramedico en Singels Stoffen gevestigd.

Weesp beschikt over een belangrijk NS-station vanwaar Amsterdam Centraal Station slechts 17 minuten is en Schiphol slechts 22 minuten. Er rijden vier treinen per uur op Amsterdam Centraal Station, Amsterdam WTC/Schiphol, Almere en Amersfoort. De bushalte is 6 minuten lopen van waar lijn 177 naar het NS-station (ca. 2 km) gaat.

De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend, er is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A1 en naar de provinciale weg N236 Amsterdam/Hilversum en de Gaasperdammerweg A9.

PARKEREN:

Aan de voorzijde van het pand bevinden zich 6 ruime parkeerplaatsen voorzien van parkeerbeugels op eigen terrein. Tevens bevinden zich in de omgeving voldoende openbare parkeermogelijkheden.

N.B.
Gunning voorbehouden aan eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfshal
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
815 m²
In units vanaf
650 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Weesp
Sectie
C
Perceel
1333
Oppervlakte
1496 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Hogeweyselaan 223 WEESP

naar Hogeweyselaan 223 WEESP
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
  • vbo
  • funda
  • vastgoedcert
  • nrvt
  • nwwi
  • Pararius