Vorige | Volgende

Eemmeerlaan 30 WEESP

Vraagprijs € 225.000 k.k.

Neem contact met ons op

0294-484441

info@kdg.nu

Omschrijving

Op bedrijventerrein "Noord" gelegen KANTOOR-/BEDRIJFSPAND, bouwjaar 2009, voorzien van overheaddeur en 2 parkeerplaatsen aan de voorzijde op eigen terrein. Deze bedrijfsruimte kan PER DIRECT worden opgeleverd. LET OP: de koopsom is belast met 21% btw! INDELING: Begane grond: entree, hal voorzien van de meterkast, trap naar eerste verdieping en verder is vanuit de hal de eerste kantoorkamer te...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfshal
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp bedrijfshal
75 m²

Omschrijving

Op bedrijventerrein "Noord" gelegen KANTOOR-/BEDRIJFSPAND, bouwjaar 2009, voorzien van overheaddeur en 2 parkeerplaatsen aan de voorzijde op eigen terrein. Deze bedrijfsruimte kan PER DIRECT worden opgeleverd.

LET OP: de koopsom is belast met 21% btw!

INDELING:

Begane grond: entree, hal voorzien van de meterkast, trap naar eerste verdieping en verder is vanuit de hal de eerste kantoorkamer te bereiken. Vanuit de hal is een gang te bereiken welke toegang biedt tot een tweede en derde kantoorkamer alsmede de keuken en de dubbele toiletunit.

Eerste verdieping: overloop met entree naar de technische ruimte, verder bevinden zich hier twee grote kantoorkamers waarvan één aan de voorzijde.

De servicekosten bedragen voor 2018 € 586,65.

BIJZONDERHEDEN:

In het pand zijn de voorbereidingen getroffen voor het aanleggen van airconditioning.

LIGGING:

het object is gelegen aan de doorgaande route op het bedrijventerrein Noord. Op dit bedrijventerrein en Weesp, gesitueerd langs het Amsterdam Rijnkanaal op 5 autominuten van Amsterdam Zuidoost, hebben zich gerenommeerde bedrijven als Denso, Abbott, Tramedico, Quality Textiles en Knipidee gevestigd.

Weesp beschikt over een belangrijk NS-station. Er rijden 4 treinen per uur op Amsterdam Centraal Station, Amsterdam WTC/Schiphol, Almere en Amersfoort. Er is een goede busverbinding met het station.

De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend, er is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A1 en naar de Provincialeweg N236 Amsterdam/Hilversum (Gaasperdammerweg A9).

OPPERVLAKTEN:

Bedrijfs-/kantoorruimte begane grond ca. 75 m²;
Bedrijfs-/kantoorruimte verdieping ca. 75 m².

AANVAARDING:

Deze bedrijfsruimte kan per direct worden opgeleverd.

PARKEREN:

Aan de voorzijde van de bedrijfsruimte bevinden zich diverse parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens bevinden zich in de omgeving voldoende openbare parkeermogelijkheden.

KORTOM:

Uitstekende vestigingskans voor de (startende) ondernemer die functionele bedrijfsruimte zoekt op een goed bereikbaar bedrijventerrein!!!

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per maand

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfshal
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
75 m²
In units vanaf
30 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Weesp
Sectie
C
Indexnummer
21
Perceel
1821
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Eemmeerlaan 30 WEESP

naar Eemmeerlaan 30 WEESP
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
  • vbo
  • funda
  • vastgoedcert
  • nrvt
  • nwwi
  • Pararius