Vorige | Volgende

Bloemendalerweg 43 i WEESP

Huurprijs € 1.500 per maand

Neem contact met ons op

0294-484441

info@kdg.nu

Omschrijving

Op bedrijventerrein "Noord", in Bloemendael II, gelegen in 2010 opgeleverde bedrijfsruimte van ca. 183 m² verdeeld over de begane grond en verdieping voorzien van overheaddeur en twee parkeerplaatsen aan de voorzijde. INDELING: Begane grond: grote open ruimte voorzien van kitchenette, toilet met fontein en trap naar verdieping. Indien gewenst eventueel in te delen naar eigen keuze. Eerste...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp bedrijfshal
91 m²

Omschrijving

Op bedrijventerrein "Noord", in Bloemendael II, gelegen in 2010 opgeleverde bedrijfsruimte van ca. 183 m² verdeeld over de begane grond en verdieping voorzien van overheaddeur en twee parkeerplaatsen aan de voorzijde.

INDELING:

Begane grond: grote open ruimte voorzien van kitchenette, toilet met fontein en trap naar verdieping. Indien gewenst eventueel in te delen naar eigen keuze.
Eerste verdieping: deze ruimte is onderverdeeld in een kantoor en werkplaats maar kan indien gewenst worden ingedeeld naar eigen keuze.

LIGGING:

Deze bedrijfsruimte is gelegen aan de rand van het bedrijventerrein "Noord". Op dit bedrijventerrein, gesitueerd langs het Amsterdam Rijnkanaal op 5 autominuten van Amsterdam Zuidoost, hebben zich gerenommeerde bedrijven gevestigd.

Weesp beschikt over een belangrijk NS-station vanwaar Amsterdam Centraal Station slechts 12 minuten is en Schiphol slechts 22 minuten. Er rijden vier treinen per uur op Amsterdam Centraal Station, Amsterdam WTC/Schiphol, Almere en Amersfoort. Er is een goede busverbinding met het station naar het bedrijventerrein.

De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend, er is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A1 en naar de provinciale weg N236 Amsterdam/Hilversum en de Gaasperdammerweg A9.

OPPERVLAKTE:

Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 183 m², gelijk verdeeld over de begane grond en de verdieping.

OPLEVERINGSNIVEAU:

De bedrijfsruimte is voorzien van een toilet, een keukenblokje en deels tapijt op de verdieping.

AANVAARDING EN OPLEVERINGSNIVEAU:

Deze bedrijfsruimte kan per direct worden opgeleverd.

PARKEREN:

Aan de voorzijde van de bedrijfsruimte bevinden zich twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens bevinden zich in de omgeving voldoende openbare parkeermogelijkheden.

KORTOM:

Uitstekende vestigingskans voor de (startende) ondernemer die functionele bedrijfsruimte zoekt op een goed bereikbaar bedrijventerrein!!!

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
91 m²
In units vanaf
91 m²

Foto's

Kaart Bloemendalerweg 43 i WEESP

naar Bloemendalerweg 43 i WEESP
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
  • vbo
  • funda
  • vastgoedcert
  • nrvt
  • nwwi
  • Pararius