Vorige | Volgende

Bloemendalerweg 3 1382KB Weesp

Vraagprijs € 450.000 k.k.

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Op bedrijventerrein "Noord" gelegen VRIJSTAAND KANTOORPAND MET AANGEBOUWDE BEDRIJFSRUIMTE ALSMEDE EEN GROOT VERHARD BUITENTERREIN.

Deze bedrijfsruimte kan indien gewenst PER DIRECT worden opgeleverd.

INDELING KANTOORPAND:

Begane grond: entree voorzien van trap naar eerste verdieping, eerste kantoorkamer aan de linkerzijde voorzien van toilet met fontein en kleine kantoorkamer, tweede kantoorkamer aan de rechterzijde voorzien van toilet en kitchenette.

Eerste verdieping: deze ruimte is onderverdeeld 7 aparte kantoorkamers. Verder bevindt zich op deze verdieping nog bergruimte alsmede een badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche.

INDELING BEDRIJFSRUIMTE:

Begane grond: entree/ontvangstruimte met doorloop naar kantine, berging en kantoorkamer, vanuit de kantine alsmede vanuit de entree/ontvangstruimte is de werkplaats te bereiken. Verder is er nog een extra bedrijfsruimte te bereiken vanaf de achterkant welke momenteel is verhuurd maar welke leeg zal worden opgeleverd.

LIGGING:

het object is gelegen aan de doorgaande route op het bedrijventerrein Noord. Op dit bedrijventerrein en Weesp, gesitueerd langs het Amsterdam Rijnkanaal op 5 autominuten van Amsterdam Zuidoost, hebben zich gerenommeerde bedrijven als Denso, Audion Elektro, Sinner, Tramedico en Singels Stoffen gevestigd.

Weesp beschikt over een belangrijk NS-station. Er rijden 4 treinen per uur op Amsterdam Centraal Station, Amsterdam WTC/Schiphol, Almere en Amersfoort. Er is een goede busverbinding met het station.

De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend, er is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A1 en naar de provincialeweg N236 Amsterdam/Hilversum (Gaasperdammer-weg A9).

OPPERVLAKTEN KANTOORPAND VOOR:

Begane grond: ca. 160 m²;
Verdieping: ca. 160 m².

OPPERVLAKTEN BEDRIJFSRUIMTE ACHTER:

Begane grond: ca. 324 m², waarvan 81 m² verhuurd tot en met 28 februari 2019.

OPPERVLAKTEN KANTOORRUIMTE ACHTER:

Begane grond ca. 62 m².

OPPERVLAKTEN BUITENTERREIN:

Ca. 1.100 m².

AANVAARDING:

Deze bedrijfsruimte kan per direct worden opgeleverd.

ERFPACHT:

Dit eigendom is belast met erfpacht, grondeigenaar gemeente Weesp. Dit recht eindigt op 3 september 2039. De erfpachtcanon is 10 augustus 2009 vastgesteld op € 16.500,-- per jaar. Canon wordt elke 10 jaar gezamenlijk door een taxateur van de gemeente Weesp en een taxateur van de gebruiker opnieuw vastgesteld. De canon dient halfjaarlijks door betaling achteraf te worden voldaan.

BIJZONDERHEDEN:

Het dak van de bedrijfsruimte aan de achterzijde is asbesthoudend. Op korte termijn is hiervan een offerte voor verwijdering beschikbaar. Ook is op korte termijn een offerte beschikbaar voor vervanging van het dak.

PARKEREN:

Aan de voorzijde van de kantoorruimte bevinden zich diverse parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens bevinden zich op het verharde buitenterrein ook meer dan voldoende parkeerplaatsen.

KORTOM:

Uitstekende vestigingskans voor ondernemers die op zoek zijn naar een groot buitenterrein en op hele korte afstand van Rijkswegen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfshal
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
324 m²
In units vanaf
324 m²
Perceel
400 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Weesp
Sectie
C
Perceel
1459
Oppervlakte
2227 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Bloemendalerweg 3 1382KB Weesp

naar Bloemendalerweg 3 1382KB Weesp
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

  • vbo
  • funda
  • vastgoedcert
  • nrvt
  • nwwi
  • Pararius